Elementfabrik

Grundidéen

Grundidéen i præfabrikeret byggeri er, at bygningens vægge og tagkonstruktion produceres i et beskyttet miljø, hvor arbejdsprocesserne er optimeret og effektiviseret. De enkelte moduler projekteres og opbygges på vores koncernforbundet elementfabrik Harder Elements. Inden modulerne forlader fabrikken er byggeriet ca. 75 % færdige.

Effektiv færdiggørelse

Derefter transporteres og monteres elementerne direkte ude på de forud produceret fundamenter. Vore faste underleverandører af el og vvs monterer deres sidste del af installationen, og via vores egne tømrer, snedker og maler, færdig aptere de sammen bygningerne.

Fordele ved præfabrikeret byggeri

Optimal process

Alt produceres under tag, hvor temperatur og fugtighed konstant styres, hvorfor er byggeriet tørt ved aflevering. Der er derfor ingen fugtproblemer og der skal ikke bruges meget energi på at tørre byggeriet. Byggeprocessen er optimeret og dermed er leveringstiden kort og præcis.

Sikker transport

Modulerne emballeres inden de forlader fabrikken, sådan at de sikkert kan transporteres til byggepladsen, optimalt beskyttet mod vind og vejr.

Fleksibelt byggeri

Modulopbygningen giver mulighed for et særdeles fleksibelt byggeri, hvor kombinationsmulighederne er utallige. Derfor kan WHR Entreprise A/S levere et individuelt byggeri udføres på baggrund af kundernes ønsker og behov.