Historie

WHR historie

WHR Entreprise A/S er en nyere byggevirksomhed, men med rødder tilbage til forrige årtusinde. Den mangeårige erfaring i branchen sikrer vores kunder professionelle kvalitetsbyggerier og hurtig levering overalt i landet.

To virksomheder slår sig sammen

WHR Entreprise A/S blev grundlagt i København 2014, som resultat af et længere samarbejde mellem de 2 virksomheder Harder Entreprise A/S (kendt i branchen for levering af elementbyggerier og totalentrepriser i høj kvalitet) og Wibskov & Rasmussen A/S (kendt og værdsat som et kreativt og løsningsorienteret tømrer- og snedkerfirma med et højt kvalitetsniveau), hvor virksomhederne fungerede som en del af et større netværk. Lige siden har virksomheden været inde i en konstant udvikling og i dag udvikler, producerer, sælger og markedsfører mere end 70 fuldtidsmedarbejdere dagligt WHR løsninger.

Kernekompetencer

Virksomheden har udviklet sig fra at beskæftige sig med mange forretningsområder til at koncentrere sig om hoved- og totalentrepriser inden for levering, montering og aptering af præfabrikeret modulbyggeri i høj kvalitet, hvor WHR Entreprise A/S kernekompetencer ligger i dag.

Via vores drift- og serviceafdeling, leverer vi service og snedkeri i et særdeles højt niveau og kan derfor tilbyde løsninger til gavn for meget krævende opgaver. Det høje niveau er skabt på baggrund af vores faglige dygtige medarbejdere og en organisation, hvor afstanden mellem ledelse og medarbejder er kort.

Nøgleordene i WHR's historie er kvalitet, service og innovation og disse begreber har altid spillet encentral rolle for virksomheden – og vil også være en del af vores fremtidige strategi.

Grundlæggerne af WHR

Our team

Jesper Rasmussen Salgsdirektør/Partner

Our team

Kenneth Harder Adm. Direktør/Partner