Strategi

Strategi for WHR Entreprise A/S

Ved at producere, levere og montere præfabrikerede bygninger hurtigt og professionelt, samt udføre fagentrepriser inden for renovering og nybyg, vil vi være en stærk partner i byggebranchen.

Vi leverer individuelt tilpassede løsninger, der er tilpasset brugernes behov 100 %.

Vores målsætning er, at virke som samarbejdspartner og ikke "kun" som leverandør, for derigennem at opnå et godt resultat, såvel økonomisk som kvalitetsmæssigt, inden for præfabrikeret byggeri til glæde og gavn for alle involverede parter.

Showcase-Flat-Presentation
Showcase-Flat-Presentation

Vision

Vi vil være førende inden for opførelse af præfabrikerede modulkonstruktioner til ethvert behov, der kan opstå i det offentlige og private rum.

Vi vil opfattes som en innovativ og professionel virksomhed, der tager sine relationer seriøst. Vi vil være kendt for at levere funktionelle løsninger, der opfylder aktuelle behov.

WHR Entreprise A/S skal være kendetegnet for præfabrikeret kvalitetsbyggeri, hvor brugertilpassede løsninger og hurtig levering er nøgleord.

Vi vil bestræbe os på, at opnå visionen gennem tillidsvækkende relationer, en dynamisk og kvalitetsbevist medarbejderstab og fremadrettet markedsføring. Vi vil sætte fokus på relationer, fordi samarbejde og gensidig respekt er undværlige faktorer, når der skal skabes holdbare resultater og fremgang.