Værdier

Kerneværdier

Vores værdier handler grundlæggende om, at alle medarbejdere yder deres bedste og med fokus på kvalitet og ordentlighed skal vi altid mødes med en positiv energi

WHR Entreprise A/S, som er en sammenlægning af Harder Entreprise A/S og Wibskov & Rasmussen A/S, værdigrundlag er ikke et nyt påfund – vi værner stadig om de værdier, der oprindeligt var grundlaget, da de to sammenlagte virksomheder i sin tid blev etableret.

Kvalitetshåndværk

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – det er her vi differentierer os! Vores produkter lever altid op til den gældende lovgivning – og lidt til.

Den gode relation

Vi behandler andre, som vi selv ønsker at blive behandlet. Det tager år at opbygge en stærk relation, men kun få sekunder at miste den. Derfor er det en vigtig del af WHR-kulturen, at du som kunde bliver mødt af glade, positive og hjælpsomme medarbejdere.

Fleksibilitet

Vi er stolte af den store fleksibilitet, vi tilbyder vores kunder. Vores løsninger er skræddersyet til behovet.

Engagement

Vi forventer et højt engagement af os selv. Kun sådan kan vi skabe de bedste relationer, de bedste løsninger og det bedste arbejdsklima. Vi deltager aktivt – og er frem for alt engagerede.

Nytænkning

Vi har altid fokus på innovative tiltag, for at kunne levere den bedst mulige kvalitet og service. Derfor satser vi på nytænkning og investerer i den nyeste teknologi. Både for optimering, men også af miljøhensyn.